Ona Moianès

La tercera edició de la Universitat d’Estiu del Moianès bat rècord d’assistència

La tercera edició de la Universitat d’Estiu del Moianès bat rècord d’assistència

REDACCIÓ. – Més de 100 alumnes han assistit a la 3a edició de la Universitat d’Estiu del Moianès que s’ha celebrat aquesta setmana. El nombre de participants ha superat considerablement el de les dues edicions anteriors.

Aquest any, el projecte ha comptat amb un curs de mindfulness on han participat més de 40 persones. De fet, l’acte va haver-se de traslladar a les Faixes (Moià) perquè es va superar l’aforament previst. Les valoracions que en fan alguns alumnes són positives, així com les de la professora, Anna Pujol i Valls, que destaca la gran implicació dels participants.

L’altre curs que s’ha impartit és el de gestió de les emocions, que pretenia donar eines als assistents per a la millora de la seva vida emocional. Aquest es va celebrar a la seu del Consorci del Moianès, a Can Carner, i va comptar amb la presència de diferents professors, doctors i pedagogs. Els convidats van impartir sessions relacionades amb l’educació i la filosofia per tal de fer reflexionar el públic i ajudar-lo a entendre millor el món que els envolta.

La Universitat d’Estiu del Moianès és un projecte organitzat per la Universitat d’Estiu Ramon Llull i el Consorci i Consell Comarcal del Moianès per oferir als assistents la possibilitat d’aprendre i formar-se a l’estiu.

Related Posts