Ona Moianès

Oló fa d’amfitrió de la coral canadenca Childrens Chorus

Oló fa d’amfitrió de la coral canadenca Childrens Chorus

Santa Maria d’Oló ha tornat a ser amfitrió d’una de les corals del Festival de Música Internacional de Cantonigròs. De dijous a diumenge, vint-i-una famílies del municipi van acollir les components de la formació canadenca Childrens Chorus, que actuava dins el festival celebrat a Vic.

Durant els quatre dies, els olonencs van apropar la cultura catalana a les convidades que, com a agraïment, els van delectar amb un concert. Va ser diumenge a dos quarts de set de la tarda a l’Església Nova i va comptar amb un repertori que incloïa tant cançons clàssiques com folklòriques. Segons l’organització, al recital van acudir-hi gairebé 400 persones entre els espectadors i els familiars.

Després del concert, es va fer un sopar especial per a la coral i les famílies amb productes del país, com torrons i ratafia. També es va debatre sobre la independència de Catalunya i a la nit el grup folklòric català Aiguabarreig va ambientar la festa amb cançons catalanes tradicionals. I és que un dels objectius del festival és aconseguir que les formacions estrangeres convisquin amb els veïns de cada poble i coneguin la seva cultura. 

 

 

Related Posts