Ona Moianès

12 autocars del Moianès a la Diada de Barcelona

12 autocars del Moianès a la Diada de Barcelona

Fins a dotze autocars sortiran del Moianès per assistir a l’acte que se celebrarà el dilluns 11 de setembre a Barcelona amb motiu de la Diada de Catalunya. D’aquesta manera, diferents veïns de la comarca es desplaçaran fins a la capital catalana en més d’una desena d’autocars que sortiran de Moià (4), Santa Maria d’Oló (3), Castellterçol (3) i Calders (2). A escala de Catalunya l’ANC té contractats, en total, 1.400 autocars per a l’11 de Setembre.

El tram de la comarca del Moianès d’aquest any és el 103, que correspon a la part del passeig de Gràcia que hi ha per sobre del carrer d’Aragó fins als Jardinets de Gràcia, damunt la Diagonal. En el mapa apareix a la zona de Muntanya, de color verd.

La Diada del Sí

Sota el nom “la Diada del Sí”, aquest any l’organització de l’Assemblea Nacional de Catalunya pretén convertir la cita en la mobilització més transcendental de la història de Catalunya omplint, així, el passeig de Gràcia i el carrer d’Aragó de Barcelona per fer un immens signe “Més”. L’objectiu és simbolitzar les oportunitats de la República que es vol construir a través del Referèndum. La mobilització començarà a les 17.14.

L’11 de setembre a Santa Maria d’Oló

Com és habitual, Santa Maria d’Oló té previst celebrar diumenge la tradicional Marxa de Torxes, tot i que des de l’organització encara s’està debatent si es farà amb espelmes a causa de tota la polèmica que s’ha generat entorn la desfilada supremacista de Charlottesville. Per la seva banda, el dia 11 de setembre els veïns del municipi pujaran al Segimon, on s’hissarà l’estelada. Després se celebrarà la tradicional xocolatada amb coca a dalt el poble i a 2/4 d’11 del matí l’ofrena floral al monument de Rafael Casanova.

Related Posts