Ona Moianès

Tres alcaldes del Moianès es desplacen a Brussel·les per donar suport al Govern legítim de la Generalitat

Tres alcaldes del Moianès es desplacen a Brussel·les per donar suport al Govern legítim de la Generalitat

  • Anna Guixà, Enric Güell i Eduard Sànchez s’han desplaçat fins el barri europeu de la capital belga juntament amb 200 alcaldes catalans

POL ESTRADA – Anna Guixà, alcaldessa de Sant Quirze de Safaja, Enric Güell, alcalde de Santa Maria d’Oló, i Eduard Sànchez, alcalde de Calders, s’han sumat a la iniciativa organitzada per l’Associació de Municipis per la Independència (AMI) i l’Associació Catalana de Municipis (ACM), que pretén mostrar suport al President de la Generalitat i als consellers desplaçats a Bèlgica i internacionalitzar la persecució de l’Estat als representants de les institucions catalanes. La majoria d’alcaldes s’han desplaçat avui mateix en avió, tot i que una minoria ho ha fet en cotxe.

Anna Guixà explica que “van a internacionalitzar el procés opressor que s’està aplicant des de l’Estat espanyol”. “Anem a explicar a les institucions europees, que són el marc en el que nosaltres ens hem de regir, aquestes injustícies i la democràcia que no s’està aplicant en els nostres consellers legítims”, sentencia Guixà.

Els alcaldes desplaçats tornen avui al vespre cap a Catalunya. En la imatge, que ha publicat Guixà en el seu compte de Twitter, hi veiem d’esquerra a dreta, Anna Guixà, Enric Güell i Eduard Sànchez.

 

Related Posts