Ona Moianès

La Diputació signa un crèdit de 240.000 euros amb el Consell Comarcal del Moianès

La Diputació signa un crèdit de 240.000 euros amb el Consell Comarcal del Moianès

  • Dionís Guiteras afirma que l’operació “dóna oxigen” a l’entitat

POL ESTRADA – La Diputació de Barcelona ha signat un crèdit de 240.000 euros amb el Consell Comarcal del Moianès. La rúbrica es va fer efectiva el passat divendres 3 de novembre, quan Mercè Conesa, Presidenta de la Diputació, i Dionís Guiteras, president del Consell Comarcal del Moianès, van firmar el document que presentava l’acord.

El propòsit d’aquest projecte és donar liquiditat a les entitats locals per tal de garantir el correcte funcionament dels serveis que ofereixen. El préstec s’ha de retornar en dues aportacions; el 50% als sis mesos del lliurament i la resta al cap d’un any.

Dionís Guiteras valora positivament l’operació efectuada i assegura que “dóna oxigen” a l’entitat que presideix. “La Diputació de Barcelona ens fa aquest avançament de recursos a interès 0%. És una manera de no demanar diners a entitats financeres que et cobren interessos”, explica.

El Consell Comarcal del Moianès utilitzarà aquest crèdit per fer caixa. En gran mesura, anirà destinat a pagar els proveïdors dins el termini acordat de 30 dies.

Related Posts