Ona Moianès

Oló acapara el protagonisme aquest cap de setmana

Oló acapara el protagonisme aquest cap de setmana

  • La 22a edició de la Fira de Nadal i la 5a del Pessebre Vivent arriben a la vila per donar la benvinguda a les Festes

POL ESTRADA –

Santa Maria d’Oló acollirà el proper diumenge 17 de desembre la vint-i-dosena edició de la tradicional Fira de Nadal que es celebra anualment al municipi moianesenc. El principal objectiu de l’acte és promocionar l’activitat al municipi, a més d’augmentar l’oferta d’esdeveniments lúdics i festius de la comarca i fomentar el consum del comerç de proximitat. El nucli de la fira serà Plaça Catalunya, que és on s’aposentaran les paradetes.

L’equip organitzador, format per l’Ajuntament d’Oló i el Consorci del Moianès, ha programat un ampli ventall d’activitats per a totes les edats per amenitzar la fira. Aquestes inicien a partir de les 10:30 amb una visita guiada per l’espai Oló a Ritme de Teler, establert dins l’espai Hemalosa, que romandrà obert tot el dia per donar a conèixer la història del municipi.

Per altra banda, destaca l’actuació de música i màgia nadalenca amb Ding i Dong i diferents activitats d’aventura a càrrec de la companyia Anigami. A més, també hi haurà ballada dels Gegants d’Oló, taller de cuina per nens o cantada de nadales.

Sònia Jubany, membre de l’organització de la Fira de Nadal i del Pessebre Vivent, assegura que “és una bona manera de promocionar el poble” i anima la gent a venir “a conèixer Oló un dia com aquest, amb tanta gent al carrer”.

Per cinquè any consecutiu Santa Maria d’Oló també tindrà l’oportunitat de gaudir del seu pessebre vivent particular. L’actuació, organitzada i protagonitzada pels veïns del casc antic d’Oló, s’efectuarà dissabte de 18:00 a 19:30 i diumenge de 18:00 a 19:00.

Les darreres edicions del Pessebre Vivent han estat un èxit. En concret la de l’any passat, que va tenir una assistència de 1400 persones. A més, l’edició d’enguany ve carregada de primícies. “Cada any intentem que hi hagi escenes noves, així no es fa repetitiu”, explica Jubany.

 

 

Related Posts