Ona Moianès

Els Amics de la Marató d’Oló recapten un total de 1298 euros

Els Amics de la Marató d’Oló recapten un total de 1298 euros

  • L’agrupació, que treballa a través de la col·laboració amb l’Ajuntament, ha organitzat un ampli ventall d’activitats programades per a totes les edats

POL ESTRADA – Els Amics de la Marató d’Oló, un grup de persones de Santa Maria d’Oló que treballa per recaptar fons per La Marató de TV3, ha tancat la guardiola de l’edició del 2017 amb un total de 1297,98 euros. L’edició d’enguany anava adreçada a recaptar fons per la investigació de les malalties infeccioses. Malgrat les bones xifres, no han aconseguit superar els més de 2400 euros recaptats l’any passat, la quantitat rècord assolida per l’organització.

Els actes van iniciar amb un col·loqui a l’espai mensual Maletí de Salut de Ràdio 010, la ràdio municipal d’Oló, i van finalitzar el dissabte 23 de desembre amb el concert final de l’Aula Municipal de Música, que van incloure en el repertori cançons del Disc de la Marató. Així mateix, entre d’altres activitats, també es va dur a terme una caminada popular, organitzada pel Centre Excursionista d’Oló, una xocolatada i una tómbola, finançada amb donatius dels comerços locals.

Anna Crespiera, membre d’Els Amics de la Marató d’Oló, valora positivament la campanya d’enguany malgrat no gaudir d’una participació tan alta com la d’anys anteriors. “Tenint en compte la situació actual, donem el tancament per bo. Per nosaltres la iniciativa no es centra en l’import recaptat, sinó en la difusió del projecte i en l’aprenentatge que la gent pugui adquirir. Seguirem treballant per ajudar”, assegura Crespiera.

Related Posts