Ona Moianès

Monistrol de Calders celebra la seva Festa Major d’Hivern

Monistrol de Calders celebra la seva Festa Major d’Hivern

  • Diferents activitats han  omplerts els carrers del municipi moianesenc aquest cap de setmana
  • La Festa de Carnestoltes i la de Sant Antoni Abat condicionen la temàtica dels actes organitzats

Aquest cap de setmana s’ha celebrat la Festa Major d’Hivern de Monistrol de Calders i, per aquest motiu, s’han organitzat diverses activitats per a totes les edats. L’esdeveniment està marcat per dues altres festivitats; la Festa de Carnestoltes i la Festa de Sant Antoni Abat.

Els actes van començar el divendres 16, amb la inauguració de l’exposició fotogràfica “A cavall pel món” i “Sant Antoni des de dalt”, a càrrec de Susanna Torres.

La gresca ha seguit durant tota la tarda del dissabte 17, amb la rua de Carnestoltes pels carrers de la vila i el ball de confeti posterior. A més, també hi ha organitzada una xocolatada solidària per recaptar fons per investigar i combatre el càncer infantil.

I per acabar, el diumenge 18 hi ha hagut actes organitzats durant tot el dia, molts d’ells condicionats per la Festa de Sant Antoni Abat. “El Tomb Monistrolenc”, la benedicció dels animals i la Fira de Sant Antoni en són alguns exemples. Tanmateix, també hi ha hagut altres divertiments, com el primer Sketchcrawl de Monistrol (trobada de dibuixants que elaboren esbossos del paisatge urbà) o l’espectacle eqüestre “Fantasia Castellar Horses”.

Related Posts