Ona Moianès

La nevada col·lapsa el Moianès

La nevada col·lapsa el Moianès

  • En alguns punts de la comarca els gruixos de neu acumulada superen els 15 centímetres

Les nevades que han caigut a Catalunya durant la tarda d’ahir i el matí d’avui han afectat substancialment el Moianès. El funcionament de la comarca s’ha vist damnificat en diverses àrees, sobretot en la circulació i en l’obertura dels centres educatius. Tanmateix, no s’ha de lamentar cap accident destacat.

Aquest matí, alguns centres educatius han comunicat que tancaven les portes durant el dia d’avui, com l’IES Moianès o les escoles de Sant Quirze de Safaja. D’altres han anunciat serveis mínims, com l’Escola Bressol Garrofins o l’Escola Josep Orriols i Roca, totes dues de Moià. L’IE Ramona Calvet de Castellterçol també havia declarat serveis mínims, però ha tancat a les 11:00 donat que cap alumne n’ha fet ús.

Protecció Civil va restringir ahir la circulació de camions i va anul·lar el transport escolar a tot Catalunya. Segons han anunciats fonts oficials, l’aplicació de les mesures variarà depenent de la situació meteorològica. Les prediccions informen que el temporal cessarà a partir d’aquest migdia.

Alguns municipis han facilitat sal potassa a la població per possibles dificultats.

Related Posts