Ona Moianès

Set autocars partiran del Moianès per assistir a la manifestació contra la repressió

Set autocars partiran del Moianès per assistir a la manifestació contra la repressió

  • La marxa, convocada per l’Espai Democràcia i Convivència, recorrerà el Paral·lel el migdia del proper diumenge 15 d’abril

Un total de set autocars sortiran del Moianès per assistir a la manifestació del diumenge 15 d’abril per reclamar la fi de les polítiques repressives. D’aquesta manera, residents de tots els municipis del Moianès clamaran per l’alliberament dels presos polítics, el retorn del govern exiliat i la defensa de la república. També mostraran el seu rebuig cap a les polítiques aplicades per part del govern espanyol. L’acte ha estat convocat per l’Espai Democràcia i Convivència sota el lema “Pels drets i les llibertats, per la democràcia i la cohesió, us volem a casa!”, coincidint així amb els sis mesos de l’empresonament de Jordi Cuixart i Jordi Sànchez.

Dels set autocars que parteixen del Moianès, dos surten de Moià, dos de Castellterçol, dos de Santa Maria d’Oló i un de Calders. Cadascun dels autocars consta de 55 places i, a hores d’ara, encara n’hi ha de disponibles. A nivell de tot Catalunya, hi ha més de 800 autocars contractats.

La marxa partirà a les 12:30 de plaça Espanya i avançarà per l’avinguda Paral·lel. Acabarà a les Tres Xemeneies, on es celebrarà l’acte final.

Related Posts