Ona Moianès

La Universitat d’Estiu del Moianès oficialitza el programa de la  seva quarta edició

La Universitat d’Estiu del Moianès oficialitza el programa de la seva quarta edició

  • El campus, organitzat per la Universitat Ramon Llull, tindrà lloc del 2 al 6 de juliol a l’Hotel d’entitats Can Carner

Aquesta darrera setmana l’organització de la Universitat d’Estiu del Moianès, capitanitzada per la Universitat Ramon Llull, i amb el suport del Consorci del Moianès i del Consell Comarcal, ha oficialitzat el programa dels cursos que s’impartiran aquest estiu. L’edició d’enguany es celebrarà del dilluns 2 al divendres 6 de juliol a l’Hotel d’entitats Can Carner. La voluntat de la iniciativa, tal i com defineix el seu lema “Comparteix experiències. Comparteix coneixement.”, rau en fer reflexionar els alumnes a través de temes concrets, així com en gaudir d’una bona estona.

Com ja va succeir en la darrera edició, aquest any es durà a terme un curs de gestió de les emocions i un de mindfulness (terme anglosaxó que fa referència a la capacitat que tenim els humans de concentrar-nos en el moment present). D’altra banda, com a novetats, s’impartirà un taller d’expressió artística i un curs que tractarà les claus històriques de la Catalunya actual, abordant especialment els segles XVIII, XIX i XX.

L’Equip Gestor fa una crida a la participació. Assegura que la Universitat d’Estiu del Moianès és “una fita d’altura i que volem fer nostra, dels moianesencs. Convidem tothom a participar-hi”. El termini d’inscripcions finalitza el 30 de juny. L’esdeveniment el clourà el “Gran Sopar” al Restaurant Moianès.

Related Posts