Ona Moianès

L’oci es multiplica a Moià amb l’arribada de la calor

L’oci es multiplica a Moià amb l’arribada de la calor

  • La Festa de l’Esport i el concert del Cor Juvenil del Conservatori de Manresa clausuren el mes de maig i donen la benvinguda al juny

Aquest cap de setmana els esdeveniments esportius i culturals són abundants a la capital del Moianès. En destaquen, per exemple, la Festa de l’Esport 2018 i el concert del Cor Juvenil del Conservatori Municipal de Música de Manresa. Per altra banda, fa poc més d’una setmana que es va anunciar la contractació d’Els Catarres per la Festa Major d’enguany.

FESTA DE L’ESPORT (1 i 2 de juny)

Moià celebra el divendres 1 i dissabte 2 de juny la Festa de l’Esport. El municipi dóna la benvinguda al mes de juny amb un esdeveniment ple d’activitats per a totes les edats, la majoria d’elles relacionades amb l’esport i els valors que el rodegen.

Encara que el dia truncal de la celebració és dissabte, els actes inicien divendres  a la tarda amb la xerrada “Importància de les proves d’esforç en l’àmbit esportiu” a càrrec d’Antoni Salas, especialista en Medicina Intensiva. Una caminada nocturna, que parteix des de la Plaça del Cap, clou el dia. Les activitats  de dissabte al Parc Municipal comencen a partir de les 10 del matí i acaben a les 19 del vespre, amb una aturada de 13:30 a 16:00 per dinar. Activitats d’aventura, tennis taula o zumba són alguns dels esports que es podrà practicar. Per altra banda, també es realitzaran activitats esportives fora del Parc Municipal, com per exemple una sortida en BTT, un festival de patinatge i curses de muntanya ,tant per nens i nenes com per adults.

CONCERT DEL COR JUVENIL DEL CONSERVATORI MUNICIPAL DE MÚSICA DE MANRESA (3 de juny)

El proper diumenge 3 de Juny el Cor Juvenil del Conservatori Municipal de Música de Manresa  actuarà a les 18:30 hores a l‘Espai Cultural de “Les Faixes”.

CONCERT ELS CATARRES (13 d’agost)

Tot i que encara queda molt, la Festa Major de Moià 2018 ja comença a agafar color. L’organització va fer oficial la setmana passada que el dia 13 d’agost a les 22:00 hores actuaran Els Catarres al Parc Municipal. El grup osonenc presenta el seu cinquè disc titulat “Tots els meus principis”. Les entrades, que es van posar a la venda el passat 24 de maig, són limitades i tenen un preu de 12 euros si la compra és anticipada i de 15 si s’adquireix el mateix dia a la taquilla.

Related Posts