Ona Moianès

S’estrenen les instal·lacions dels Mossos d’Esquadra al Moianès

S’estrenen les instal·lacions dels Mossos d’Esquadra al Moianès

  • Un cop finalitzades les obres a l’edifici de Can Rocafort de Moià, el cos policial ha realitzat la inauguració del servei

Avui dimecres 20 de juny el cos policial dels Mossos d’Esquadra s’ha instal·lat a l’edifici de Can Rocafort de Moià, que compartiran amb la Policia Local del municipi. Dionís Guiteras, alcalde de Moià, i Eduard Freixedes, director dels Serveis Territorials d’Interior de la Catalunya Central, han visitat les dependències per realitzar-ne la inauguració oficial.

Els nous agents donaran un servei de proximitat i oferiran una resposta policial més ràpida i eficient als deu municipis del Moianès, per tal que no s’hagin de desplaçar patrulles des de les comissaries de Vic, Manresa o Caldes de Montbui. Les dependències, que gaudiran d’una oficina d’atenció al ciutadà, estaran obertes tot l’any de les 7.00 a 23.00 hores. Fora d’aquest horari el servei es cobrirà des d’altres comissaries, en concret des de la comissaria de Manresa.

Pel què fa la vila de Moià, la patrulla de Mossos col·laborarà estretament amb els agents de la Policia Local per tal de donar un servei innovador i més efectiu a la ciutadania. En un comunicat oficial, l’Ajuntament de Moià assegura que “amb l’arribada del servei de Mossos d’Esquadra s’inaugura una nova etapa en que s’espera que els dos cossos policials col·laborin molt més estretament i directament al territori”.

Related Posts