Ona Moianès

Inicia la 41a edició del Torneig de Futbol Sala de Castellterçol

Inicia la 41a edició del Torneig de Futbol Sala de Castellterçol

  • El passat 25 de juny es va donar el tret de sortida a una nova edició del campionat de futbol sala més longeu de Catalunya, que durarà fins el 3 d’agost

El passat dilluns 25 de juny va iniciar la 41a edició del Torneig de Futbol Sala de Castellterçol, que durarà fins el divendres 3 d’agost. A l’edició d’enguany hi participen 72 equips repartits en 22 categories i en la totalitat del torneig s’arribaran a disputar fins a 221 enfrontaments. Els partits es juguen al Poliesportiu Municipal Joan Casanovas de dilluns a divendres des de primera hora de la tarda fins fregar la mitjanit, i hi participen des de prebenjamins fins a veterans, passant per una categoria sènior de fèmines. Així mateix, els enfrontaments són arbitrats per colegiats del Comitè Tècnic d’Àrbitres de Futbol Sala de la Federació Catalana.

El campionat és considerat el torneig de futbol sala més antic d’arreu de Catalunya. Des que va tenir lloc la primera edició, l’any 1978, s’ha celebrat ininterrompudament. Val a dir que fins l’any 2001 es disputaven als partits a la pista de la Piscina Municipal. La iniciativa va ser promoguda pel C.F.Castellterçol per incentivar l’economia del club i cobrir les despeses anuals corresponents. A més, també pretenia fomentar la pràctica de l’esport al poble i als voltants. Anys després l’Ajuntament i la Penya Barcelonista de la vila també van unir-se al propòsit del club.

L’any passat es va celebrar el 40è aniversari del torneig. Amb aquest motiu, i per homenatjar els inicis, es van realitzar un seguit de partits commemoratius a la pista de la Piscina Municipal. Qui sap si d’aquí un temps s’homenatjarà l’edició d’enguany.

Related Posts