Ona Moianès

Torna la Universitat d’Estiu del Moianès

Torna la Universitat d’Estiu del Moianès

  • El proper dilluns 2 de juliol inicia la quarta edició del campus que organitza la Universitat Ramon Llull. Finalitza el divendres 6 de juliol

El proper dilluns 2 de juliol inicia la quarta edició de la Universitat d’Estiu del Moianès, que finalitza el divendres 6 de juliol. El campus, organitzat per la Universitat Ramon Llull i amb el suport del Consorci del Moianès i del Consell Comarcal, s’imparteix a l’Hotel d’entitats Can Carner. Enguany s’ofereix una oferta quadruplicada (dues activitats al matí i dues a la tarda) centrada en quatre cursos:

  • Taller d’expressió artística: dibuix, pintura i natura: És un curs fonamentalment pràctic amb l’objectiu de descobrir la capacitat creativa de cadascú, a través d’un procés creatiu personal centrat en les arts plàstiques i la natura. A càrrec de les artistes Marina Berdalet del Cercle Artístic del Moianès i Roser Oduber, directora del Centre d’Art i sostenibilitat (CACIS) del Forn de la Calç, de Calders.
  • Mindfulness per a tothom: El mindfulness és l’art de viure el present sense perdre’ns la vida. A càrrec d’Anna Pujol i Valls, instructora de reducció d’Estrès amb mindfulness.
  • Curs de gestió de les emocions: Curs per a l’obtenció d’eines per a la millora de vida emocional, a més de conèixer les nostres emocions i saber gestionar-les. A càrrec d’experts de renom, com per exemple Maria Rosa Casafont i Vilar (Neurociència aplicada a l’educació), Núria Molina i Amate (Emoció i conflicte), Assumpció Salat i Bertran (Els indicadors del desenvolupament personal), Ferran Salmurri i Trinxet (Llibertat Emocional) i Antoni Bolinches i Sànchez (Sexualitat i seguretat personal).
  • Claus històriques de la Catalunya actual ––segles XVIII, XIX i XX–– i encaix entre Catalunya i Espanya: ¿Com hem arribat històricament fins aquí? ¿Quants i quins són els projectes polítics existents en el passat més recent? A càrrec dels doctors en Història contemporània i professors del Departament d’Història Moderna i contemporània de la Universitat Autònoma de Barcelona: Maria Gemma Rubí i Casals i Lluis Ferran Toledano i González.

“La Universitat d’Estiu del Moianès és una fita d’altura i que volem fer nostra, dels moianesencs. Convidem tothom a participar-hi”, assegura l’’Equip Gestor, que fa una crida a la participació. El termini d’inscripcions finalitza el 30 de juny. L’esdeveniment el clourà el “Gran Sopar” al Restaurant Moianès.

Related Posts