Ona Moianès

Moià acull el Xics Festival

Moià acull el Xics Festival

  • El festival de música infantil del Moianès es celebra el dissabte 30 de juny de 10:00 a 20:00 al Parc Municipal de Moià

Avui dissabte 30 de juny es celebra el Xics Festival al recinte del Parc Municipal de Moià. L’esdeveniment inicia a les 10:00 del matí i conclou a les 20:00 del vespre, tothora amb activitats ininterrompudes. Es tracta d’un festival de música familiar sense ànim de lucre destinat a infants d’entre 0 i 12 anys. Aquesta proposta neix amb la voluntat de promoure i fomentar la cultura ––i més en particular, la música–– entre les generacions més joves del Moianès. El preu de l’entrada anticipada és de 10 euros, i a taquilla de 12. Pels menors de tres anys l’entrada és gratuïta. Les darreres edicions l’organització ha estimat l’assistència d’unes 3.000 persones.

El cartell musical d’enguany està format per Xiula, Mainasons, El Pot Petit, Marc Parrot i Eva Armisen, i Landry el Rumbero. A banda dels concerts, els infants també podran gaudir de diferents tallers creatius i jocs de fusta, entre d’altres. L’organització s’ha encarregat de preparar una zona gastronòmica, amb espais destinats al menjar, barra de bar i foodtrucks amb diferents tipus de cuina, i l’Espai Nadó, destinat a la cuida de nadons i totes les seves necessitats bàsiques.

Related Posts