Ona Moianès

El Moianès segueix de festa

El Moianès segueix de festa

  • Les festes majors de Calders i L’Estany acapararan el protagonisme de la comarca del dia 7 al dia 11 de setembre

CALDERS

La Festa Major de Calders va començar el passat cap de setmana (dissabte 1 i diumenge 2 de setembre) i, després d’una petita aturada, es reprèn el proper divendres 7 i s’allarga fins el dilluns 10. Les activitats que hi ha programades son diverses i variades, i dirigides a tots els públics.

Els actes inicien durant la tarda de divendres amb un torneig de ping-pong, però no és fins el vespre que hi ha el plat fort del dia; botifarrada popular, lectura del pregó i ball de confeti. La gresca segueix l’endemà, dissabte 8, amb un dia ben complert. Des del tradicional mercat i mostra d’entitats fins a una arrossada popular, passant per espectacles infantils, missa i discjòqueis.

Pel que fa diumenge 9, destaca la cercavila, el partit de festa major (C.F.Calders contra F.C.Calldetenes) i la cantada d’havaneres. La celebració clou dilluns 10 amb un espectacle d’animació musical.

L’ESTANY

L’Estany es troba de celebració. Des del proper divendres 7 de setembre fins el dimarts 11 tindrà lloc la festa major del municipi. Una gran varietat d’activitats, per a tots els gustos i per a totes les edats, ompliran els carrers del poble els següents dies.

El repic de campanes anunciarà l’inici de la festa durant la tarda de divendres, i anirà seguit, al vespre, d’un escape room. La gresca segueix dissabte 8 i diumenge 9; des del correfoc o el Ball de Gala fina al Campionat de Botifarra, passant per berenars populars, concerts i discjòqueis.

Dilluns 10, entre d’altres activitats, hi haurà la III Trobada de Teixidores del Moianès, ball de confeti i botifarrada popular, després de la tradicional baixada de torxes. Per acabar, dimarts 11, vermut popular i espectacle per a totes les edats, a càrrec de Pep Callau.

Related Posts