Ona Moianès

Relleu a l’alcaldia de Monistrol de Calders

Relleu a l’alcaldia de Monistrol de Calders

  • Arturo Argelaguer (del grup MDI-ERC), substitueix Silvia Sànchez (del PDeCAT), després de la seva dimissió al·legant “motius personals i de salut”

Arturo Argelaguer, del grup MDI-ERC, va ser investit nou alcalde de Monistrol de Calders ahir dimarts 18 al vespre, rellevant la fins ara alcaldessa Sílvia Sànchez, del PDeCAT, que va renunciar al càrrec al·legant “motius personals i de salut”. D’aquesta manera, Argelaguer es converteix en el tercer alcalde de Monistrol de Calders en els últims tres anys i, per tant, en el mateix mandat. Primer va ser Ramon Vancells, de la CUP, que va governar amb majoria simple (3 regidors de 7). Un anys després, però, un pacte entre PDeCAT  i MDI-ERC va tombar el govern cupaire (ambdós partits tenen dos regidors cadascun), a través d’una moció de censura, i va situar Sílvia Sànchez al capdavant de l’alcaldia. Sànchez, que ha governat el poble fins a dia d’avui, continuarà com a regidora.

El relleu es va oficialitzar en un ple extraordinari celebrat ahir (dimarts 18) a les vuit del vespre, on es va fer valer el pacte entre el PDeCAT i els independents MDI (vinculats a Esquerra Republicana). Argelaguer ha obtingut el suport de d’Enric Vilatersana, l’altre regidor del seu grup, i de l’exalcaldessa Sànchez i Maria Cinta Masramon, regidores del PDeCAT. Així doncs, s’ha imposat als tres vots dels regidors de la CUP a favor de l’exalcalde Vancells.

Related Posts