Ona Moianès

Castellterçol celebra la 12a edició del Campionat Mundial de Pedra, Paper o Tisores

Castellterçol celebra la 12a edició del Campionat Mundial de Pedra, Paper o Tisores

  • Més d’una seixantena de persones van participar a la competició organitzada per Activaterçol

El campió mundial de pedra, paper o tisores es diu Pablo i té 7 anys. Es va imposar a més de 60 aspirants que van participar a la competició que es va fer dissabte a Castellterçol. El campionat el va organitzar Activaterçol, una entitat que promociona l’oci i la cultura al municipi

L’esdeveniment, que va començar a la una del migdia al Pavelló Municipal Joan Casanovas, va constar d’una fase inicial i d’una fase final. Hi van competir un total de 64 participants, la majoria dels quals van quedar eliminats a la primera fase. El guanyador va ser el Pablo, de 7 anys.
L’edició d’aquest any ha estat la dotzena que s’ha celebrat, i com de costum ha coincidit amb el dinar de germanor que anualment organitza Activaterçol. En les edicions anteriors es feia una calçotada, però aquest any ha estat la primera vegada que s’ha fet una arrossada de muntanya.

Aleix Monfort, membre de l’organització, assegura que es tracta d’una iniciativa divertida i una bona manera de fer poble perquè hi concursa gent de totes les edats, de manera que et pot tocar competir contra un nen petit o contra un adult.

Related Posts