Ona Moianès

El Moianès s’organitza per afrontar la vaga del vuit de març

El Moianès s’organitza per afrontar la vaga del vuit de març

  • Divendres passat es van reunir al Centre Espai Escènic de Castellterçol per fer una primera assemblea general i ultimar alguns dels preparatius

S’acosta el vuit de març i diverses dones de tots els pobles del Moianès s’han organitzat per crear un projecte de comissió transversal per afrontar la vaga feminista del dia de la dona treballadora. La premissa sobre la qual fonamenten el projecte és la de visibilitzar la causa i obrir un espai en el qual es pugui sumar a títol individual per fer accions conjuntes. Des que la comissió es va formar, s’han reunit un cop per setmana amb la participació, com a mínim, d’una representant de cada municipi.

La monistrolenca Alba Morell assegura que encara queda molta feina per fer, per això valora la creació de la comissió de manera positiva: “Tenim ganes que això duri. Hem pensat fer activitats més enllà del 8 de març. Ens hem adonat que a certs pobles del Moianès s’ha parlat molt poc de feminisme, per no dir gens”.

Divendres passat al vespre es van reunir al Centre Espai Escènic de Castellterçol per fer una primera assemblea general i ultimar alguns dels preparatius, com encartellar, preparar adhesius o bé fer una bandera feminista. Finalment, animen a tota aquella dona que hi vulgui participiar, a sumar-se al projecte.

Related Posts