Ona Moianès

Sant Quirze Safaja guanya un premi per ser una de les administracions més digitalitzades de Catalunya

Sant Quirze Safaja guanya un premi per ser una de les administracions més digitalitzades de Catalunya

  • L’ajuntament ha rebut el premi que el Consorci de L’Administració de Catalunya cedeix anualment que valora la transformació digital de les administracions.

Aquest premi valora la transformació digital de les administracions locals per, diu el Consorci, promoure governs àgils i colaboradors que millorin sobretot la relació amb la ciutadania i la seva gestió interna. Es divideix en set categories, en funció dels habitants dels municipis.
Per escollir-ne els guanyadors s’han analitzat les dades de tots els ajuntaments de Catalunya aixi com les seves pàgines web i s’han extret una quinzena d’indicadors com ara, si la pàgina de l’ajuntament permet tramitar una solicitud en línea o si accepta factures electròniques.
L’alcaldessa del poble Anna Guixà assegurava en declaracions a Ona Moianès i també al twitter, on s’ha anunciat, que estan molt contents per un premi que valora sobretot la comunicació directa amb el ciutadà.

https://twitter.com/AnnaGuixa/status/1098507052907970565

El proper 7 de Març recolliran el premi al CCCB de Barcelona, on, ara fa un any un altre poble del Moianès, l’Estany, també va rebre el mateix reconeixement.

Related Posts