Ona Moianès

AraMoià celebra el primer acte de precampanya electoral

AraMoià celebra el primer acte de precampanya electoral

  • Dionís Guiteras, alcalde de Moià des del 2011, deixa la porta oberta a tornar-se a presentar com a cap de llista del partit, vinculat ERC

Sota el lema “S’acaba un cicle”, AraMoià, partit polític vinculat a ERC i al govern de Moià les dues últimes legislatures, va dur a terme divendres al vespre a l’espai cultural Les Faixes el primer acte de precampanya electoral. L’alcalde Dionís Guiteras va deixar la porta oberta a seguir formant part del projecte: “Si hi ha gent que té ganes de tirar endavant nous projectes i cal que jo estigui a primera fila, no tinc cap problema en seguir. No em marco cap objectiu però estic a disposició total i absoluta”.
També es va mostrar satisfet amb la feina feta fins ara: “Necessitavem posar blanc sobre negre amb el que havíem fet i explicar al poble que havíem aconseguit la fita que ens havíem marcat, que era treure Moià del deute”.

Dionís Guiteras va prendre el càrrec d’alcalde en una situació de fallida econòmica amb un deute que s’estimava de més de 25 milions d’euros. Després d’unes polítiques econòmiques molt dures i “gens agradables” segons Guiteras, la situació ha millorat notablement, fins al punt que, vuit anys després d’entrar a l’Ajuntament, es poden començar a plantejar -diu- projectes de futur. D’aquesta manera animava als moianesos a formar part del projecte. “Al final d’aquesta legislatura ens hem començat a plantejar quin futur vol el poble. Per això necessitem gent nova i fem una demanda als moianesos a sumar-se al projecte d’AraMoià”.

En l’acte no es va fer públic quins dels regidors estaven disposats a seguir al capdavant del projecte.

Related Posts