Ona Moianès

Diumenge es disputa el segon derbi del Moianès de la temporada

Diumenge es disputa el segon derbi del Moianès de la temporada

  • El Club de Futbol Castellterçol rebrà el Club Esportiu Moià el diumenge a un quart d’una

Després d’anys competint en diferents categories, el C.E Moià i el C.F Castellterçol es van tornar a veure les cares en un partit oficial el passat 13 d’octubre en la setena jornada del grup 5 de Tercera Catalana. Llavors va guanyar el Castellterçol, que jugava de visitant, per la mínima: 0 gols a 1.

Aquest diumenge a un quart d’una es tornen a veure les cares al Coll de Mosca, el camp municipal de Castellterçol, i la situació dels dos equips és ben diferent. El C.F Castellterçol es troba en la dotzena posició de la classificació, a dotze punts de la zona de descens. La situació del C.E Moià, en canvi, és més crítica. És el penúltim classificat de la categoría i la distancia que el separa de la permanencia és de 6 punts. És per això que aquest cap de setmana estan obligats a guanyar. Jan Moral, un dels capitants de l’equip, s’ho agafa amb optimisme: “No donem la temporada per perduda. Volem lluitar, estem a sis punts de la salvació, però no volem rendir-nos fins que les matemàtiques no diguin que no és possible”.

Els dos clubs han animat per xarxes socials als aficionats perquè es desplacin fins el municipal de Coll de Mosca. Malgrat tot, el derbi del Moianès es decidirà al camp.

Related Posts