Ona Moianès

Eudald Van der Pla: “L’espectacle dels fundadors de la Fura dels Baus estarà fet a mida per Moià”

Després de tres anys d’absència, el festival Ex Abrupto tornarà dissabte a Moià amb un cartell on destaca la reunió dels fundadors moianesos de la Fura dels Baus per presentar un espectacle fet a la mida del festival.

Moià va veure el naixement de la Fura dels Baus l’any 1979 i, per commemorar-ho, els quatre fundadors moianesos es reuniran al municipi 40 anys després, exactament dissabte 13 de juliol. Durant el festival, a més, hi haurà 16 hores seguides d’activitats amb 123 artistes, 19 exposicions, 15 accions i concerts, 18 parades d’autoedició i 5 tallers artístics. A més, el Restaurant Les Voltes de Sant Sebastià ha preparat un menú especial per l’esdeveniment. El festival està pensat per Moià i els seus espais i l’organitza el col·lectiu Ex Abrupto després de tres anys de no organitzar cap festival de gran format.

El festival començarà a les 10 amb dos tallers, un de pintura de Comunitat Els Avets i un d’infantil de gravat, i a partir d’aquí hi haurà activitats fins les dues del matí a l’Exterior de la Masia, on hi haurà xerrades i música; a l’espai Hall; on hi haurà la majoria de performances; i, al centre neuràlgic del festival, la Plaça de Sant Sebastià. 

Per més informació, es pot consultar el web http://www.exabrupto.cat/about/

Related Posts