Ona Moianès

La Creu Roja del Moianès entrega un total de 9.300 mascaretes d’un sol ús a les residències de la comarca.

La Creu Roja del Moianès entrega un total de 9.300 mascaretes d’un sol ús a les residències de la comarca.

La donació s’ha dut a terme gràcies a les mascaretes sobrants dels lots enviats pel Govern de l’Estat. Aquest material sanitari es va repartir entre dimarts 14 i dimecres 15 d’abril a les diferents estacions de transport públic de Manresa, tal i com va decidir el Comitè Tècnic del pla de Protecció Civil de Catalunya. Agnès Salvador, presidenta de la Creu Roja del Moianès explica que van anar a buscar aquest material a un magatzem de Manresa per tal de fer el repartiment a les residències.

Agnès Salvador, presidenta de la Creu Roja del Moianès.

Va ser el dilluns passat, 20 d’abril, quan l’equip de voluntaris de la Creu Roja del Moianès va fer l’entrega de 7.400 mascaretes protectores a 7 residències de gent gran de la comarca. Agnès Salvador explica que també van fer parada a la residència de Navarcles per tal de repartir 1.900 mascaretes.

D’altra banda, des de la Creu Roja continuen també les ajudes a persones en situació de vulnerabilitat com són el repartiment d’aliments, productes d’higiene i medicines, així com també l’acompanyament telefònic de seguiment i suport durant aquest període de confinament.

Related Posts