Ona Moianès

Amb sis casos positius, Santa Maria d’Oló es converteix en el tercer poble amb més contagis de coronavirus del Moianès.

Amb sis casos positius, Santa Maria d’Oló es converteix en el tercer poble amb més contagis de coronavirus del Moianès.

Així ho ha fet saber el Servei Català de la Salut. D’aquesta manera, el municipi veu com incrementen en pocs dies els resultats positius: de només dos casos s’ha passat a un total de sis. Aquest fet suposa una de les ràtios de contagis més altes de la comarca. També puja a Oló el nombre de resultats sospitosos, que passen, en aquest cas, de sis a deu persones. Segons paraules de Xavi Baraut, alcalde d’Oló, la majoria d’aquests nous contagis provenen d’habitants que treballen fora del municipi.

Xavier Baraut, alcalde d’Oló.

El poble amb més positius continua sent la capital, Moià, amb 69 casos. El segon és Castellterçol, amb 9; seguit com dèiem per Oló. Calders, amb 5, i Monistrol de Calders amb 3 completen la llista de municipis amb més d’un cas confirmat a la comarca. Xavier Baraut, per la seva banda, diu que a Oló seguiran fent cas de les directrius per evitar un possible rebrot.

Pel que fa a la totalitat de la comarca del Moianès, també puja el nombre de casos positius però ho fa d’una forma més tímida: dels 83 de fa una setmana s’ha passat a 94. L’increment també es deixa notar en l’augment dels resultats sospitosos que arriben als 159, mentre que fa una setmana la xifra era de 116. Malgrat això, el Moianès és una de les deu comarques amb la ràtio de contagis més alta de Catalunya amb un total de 691 casos per cada 100.000 habitants.

Related Posts