Ona Moianès

Calders repartirà mascaretes per nens de 3 a 12 anys empadronats al municipi. Es poden passar a recollir fins el 7 de maig.

Calders repartirà mascaretes per nens de 3 a 12 anys empadronats al municipi. Es poden passar a  recollir fins el 7 de maig.

Coincidint amb la fase zero i la mesura que permet als nens poder sortir de casa s’ha fet saber que Calders repartirà 2 mascaretes de mida infantil de forma totalment gratuita. Només caldrà estar empadronat al municipi i passar a recollir-les per la farmàcia Jordi Reixach. L’adreça de la farmàcia és el carrer Països Catalans, número 11. 

Les mascaretes estan confeccionades per Open Idea, una empresa del mateix poble. Hi haurà dos models a triar segons l’edat, una per nens de 3 a 7 anys i una altre més gran per infants de 8 a 12. Aquestes es poden recollir des d’ahir i estaran disponibles fins dijous que ve, el dia 7 de maig. L’horari de la farmàcia és dilluns, dimecres i divendres de 9 a 1 del migdia i de les 5 de la tarda a les 8. Dimarts només obren per la tarda, de 3 a 8 i dijous de 10 a 1 del matí i de 3 a 8 de la tarda.  

Calders és actualment el quart municipi del Moianès amb més casos positius de coronavirus amb 5 i el segon empatat amb Castellterçol en resultats sospitosos. Per això, i malgrat la desescalada anunciada pel cap de l’executiu, Pedro Sánchez, es recomana continuar mantenint el distanciament social, seguir amb les mesures d’higiene i amb l’ús de material de protecció individual.

Related Posts