Ona Moianès

La deixalleria de Castellterçol reobre les seves portes seguint unes estrictes mesures per evitar contagis.

La deixalleria de Castellterçol reobre les seves portes seguint unes estrictes mesures per evitar contagis.

A partir de dilluns quatre de maig, l’espai recupera la seva activitat obrint les portes només tres dies a la setmana. Per tant, l’horari d’atenció al públic es limita de les quatre a les set de la tarda els dilluns i de dos quarts de nou del matí a les dues els dimecres i divendres. La decisió de reobrir la deixalleria, que estava tancada al públic des de mitjans de març, s’ha pres atenent la reducció del nombre de contagis per la Covid-19. Això s’ha sumat al fet que l’Agència de Residus de Catalunya deixés en mans dels consistoris i els diversos consorcis la possibilitat de recuperar l’activitat.

Per evitar contagis o situacions de risc es mirarà de garantir un seguit d’estrictes mesures. Per començar, només hi treballaran dos operaris i cada dia es realitzarà una intensa desinfecció de les instal·lacions. També es limita l’aforament a una sola persona que haurà de seguir en tot moment les indicacions de l’operari. En cas que es formin cues, els usuaris no podran sortir del vehicle ni accedir a l’espai fins que els treballadors no li ho permetin. Tampoc s’acceptaran residus barrejats o que s’hagin de desballestar.  

Des de l’Ajuntament es demana a la població no saturar el servei els primers dies de funcionament. Finalment, també fa una crida a seguir amb l’ús de mascaretes i guants, així com respectar la distància de seguretat mínima de dos metres amb altres persones.

Related Posts