Ona Moianès

Castellterçol obre un concurs de fotografia per crear el calendari municipal de 2021

Castellterçol obre un concurs de fotografia per crear el calendari municipal de 2021

Amb l’etiqueta #castellterçolésaigua, l’Ajuntament vol mostrar un element que és molt present al municipi i com aquest és capaç d’adaptar-se i mostrar-se de diferents maneres. Per aquesta raó, la temàtica gira al voltant de les diferents formes de l’aigua que es poden trobar a la vila i els seus voltants.

El certamen està adreçat a qualsevol persona aficionada a la fotografia que hi vulgui participar, ja sigui del poble o visitant. Els requisits fonamentals per presentar les imatges són que aquestes estiguin fetes a Castellterçol i mostrin l’aigua com l’element protagonista. Per tant, es podran fer fotos a les fonts, a les basses, als torrents, a les poues de gel i de neu, als safarejos o a la pisicina, com també a un paisatge de pluja o a un pagès regant el seu hort. 

Cada participant podrà presentar fins a 5 fotografies originals no premiades ni publicades amb anterioritat. El concurs permetrà a cada aspirant aportar la seva pròpia visió sobre l’aigua per mostrar el seu valor i la seva bellesa. També es tindrà en compte la qualitat, la creativitat i l’originalitat de les obres. 

Les fotografies s’han de fer arribar abans del proper 29 d’octubre de 2020 per correu electrònic a calendaricastell@gmail.com, en format apaïsat, sense marques d’aigua ni cap identificació. El veredicte es farà el mes de novembre amb una votació popular a les xarxes socials. Les imatges que en resultin guanyadores s’emportaran un lot de productes de Castellterçol i formaran part, com dèiem, del calendari municipal de l’any que ve.

Related Posts