Ona Moianès

“Moianès, queda’t a casa!” Aquest és el contundent missatge amb el que els alcaldes s’han adreçat a la població

“Moianès, queda’t a casa!” Aquest és el contundent missatge amb el que els alcaldes s’han adreçat a la població

Si dilluns era Dionís Guiteras qui feia un toc d’atenció als habitants de Moià, ahir ho van fer tots i cadascun dels batlles del Moianès. Amb un vídeo difós per xarxes socials i a través del Consell Comarcal volen transmetre un missatge on agraeixen l’esforç col·lectiu però que, pel bé de tothom, cal continuar amb el confinament estricte a casa. 

Recull dels missatges llençats pels alcaldes del Moianès.

Tots ells agraeixen les actituds cíviques que la majoria de la població ha mantingut fins ara però demanen no abaixar la guàrdia. Recorden que el Moianès pertany a la regió sanitària de la Catalunya Central on, de moment, segueix la fase 0 de desescalada. Per tant, els desplaçaments innecessaris no estan permesos i es mostren preocupats per l’arribada de la gent amb segona residència.

Val a dir que la comarca del Moianès suma 25 defuncions per la Covid-19 i més de 140 contagis, convertint-se en una de les comarques amb la taxa de mortalitat més alta de Catalunya per cada 10.000 habitants. Malgrat tot, el vídeo crida a l’optimisme i encoratja als moianesos a mantenir les mesures de seguretat i d’higiene. Raó imprescindible per a que la situació acabi de la millor manera possible. 

Related Posts