Ona Moianès

Les ANC del Bages i del Moianès impulsen la campanya “Donem vida als pobles”, una iniciativa per promoure el comerç de proximitat

Les ANC del Bages i del Moianès impulsen la campanya “Donem vida als pobles”, una iniciativa per promoure el comerç de proximitat

La campanya dóna el tret de sortida avui mateix, coincidint amb el pas a la fase 1 de desconfinament de la Catalunya Central. En aquesta nova etapa alguns comerços i botigues obriran les seves portes després de dos mesos sense poder fer-ho. Per aquesta raó, l’ANC del Bages i del Moianès aposten per tirar endavant una iniciativa que vol implantar un nou model de consum basat en la proximitat i la responsabilitat amb el medi ambient. 

El projecte inclou cartells amb eslògans com “Tot el que necessites a tocar de casa” o “Jo dono vida al comerç del meu poble”. A més, també compta amb la pàgina web donemvidaalspobles.cat on es pot consultar material gràfic i audiovisual, així com enllaços a plans d’ajuts pel comerç o campanyes d’altres municipis de les comarques.

L’iniciativa s’inclou en una campanya més genèrica llançada per l’ANC que porta el nom de “Prop de casa”. Aquesta pretén ser una plataforma de col·laboració ciutadana per revitalitzar l’economia catalana i posar en contacte els consumidors amb les agrupacions d’autònoms, pimes i cooperatives. La plataforma ja aplega més de 90 projectes que volen ajudar el teixit productiu i fer front a la crisi econòmica generada per la Covid-19. 

Related Posts