Ona Moianès

El regidor de Castellterçol Albert Obrero considera que cal pensar alternatives culturals que siguin compatibles amb la pandèmia

El regidor de Castellterçol Albert Obrero considera que cal pensar alternatives culturals que siguin compatibles amb la pandèmia

Ho va explicar ahir al programa La Central d’Ona Bages i Ona Moianès. Obrero va posar èmfasi en el fet que cal esperar quines mesures es desenvoluparan durant les fases de desconfinament. Malgrat tot, creu que la crisi sanitària s’allargarà entre 12 i 18 mesos. Per tant, Albert Obrero no creu que sigui tan important pensar en què es pot fer en la fase 1 ni tampoc creu que s’hagi d’aturar l’activitat cultural. El regidor de Cultura de Castellterçol aposta per replantejar el model i reinventar-lo. Així ho expressava ahir als micròfons de La Central.   

El regidor també destaca que s’han fet reunions telemàtiques amb les entitats del poble i que la feina de preparar la Festa Major ja s’ha fet des de les comissions. De fet, planteja tres escenaris. El primer és que la festa es faci el cap de setmana del 22 i 23 d’agost en el format habitual, en un escenari amb la Covid-19 erradicada. El segon és una festa gran amb limitacions i mesures per evitar contagis. Finalment, un tercer escenari seria suspendre-la directament. 

Davant la resta de propostes culturals, des del consistori no es plantegen dur a terme cap activitat que suposi un risc de contagi o de salut. En el cas que compleixi amb la normativa, s’estudiarà com fer-ho, però, com dèiem, la prioritat principal serà la salut pública.

Related Posts