Ona Moianès

Oló reobre la pista de pàdel amb una seguit de normes i mesures de neteja per evitar contagis

Oló reobre la pista de pàdel amb una seguit de normes i mesures de neteja per evitar contagis

La normativa estarà vigent durant les fases de desescalada o fins a nou avís. Des de la Regidoria d’Esports es fa saber als veïns i veïnes que l’Ajuntament vetllarà pel respecte a la normativa i, en cas contrari, prendrà les mesures que creguin oportunes. 

La reobertura de la instal·lació en plena fase 1 de desconfinament comporta que s’hagi de reservar prèviament la pista de forma obligatòria. Els usuaris han de respectar els horaris establerts i no accedir-hi si hi ha algú practicant esport. Per entrar a la pista cal fer-ho amb guants i mascareta i només es podran treure quan sigui totalment incompatible amb la pràctica esportiva. Si la porta està tancada és obligatori l’ús de guants per utilitzar el control numèric. Durant el joc, s’ha de mantenir la distància de 2 metres amb la parella i els contrincants. En el cas de presentar símptomes o dubtes sobre l’estat de salut no es podrà fer ús del servei. 

D’altra banda, l’equip de govern també recomana venir vestits de casa, ja que els vestidors estaran tancats. També proposa evitar al màxim el contacte amb la resta de persones i elements de la pista, com són el vidre i la xarxa. De la mateixa manera, i per tal de garantir al màxim la seguretat dels esportistes, es duran a terme tasques de neteja i una desinfecció continuada de l’espai. 

Related Posts