Ona Moianès

Oló convoca unes prestacions econòmiques de caràcter social per intentar pal·liar els efectes de la pandèmia

Oló convoca unes prestacions econòmiques de caràcter social per intentar pal·liar els efectes de la pandèmia

Així ho anunciat l’Ajuntament en un butlletí sobre l’extracte de l’acord de la Junta de Govern obtingut el passat dia 21 de maig. L’objectiu del mateix és regular les subvencions per tal de donar-les a persones o unitats familiars que han patit els efectes de la crisi sanitària i econòmica provocada per la Covid-19. 

Aquestes concessions es faran als habitants del poble que pateixen o estan patint dificultats econòmiques o, també, risc d’exclusió social. Les famílies o persones a càrrec de menors tindran un accés prioritari per rebre aquesta ajuda. La prestació ha de servir per contenir i intentar evitar l’empitjorament d’aquesta situació de necessitat. Amb tot plegat, els beneficiaris de l’ajuda també hauran de complir uns requisits que venen contemplats per un Reglament Municipal de prestacions econòmiques.

Els crèdits pressupostaris demanats per l’Ajuntament pertanyen a dues partides diferents. Una ajuda amb un màxim de 1.000 Euros i una altra de 3.000. La sol·licitud per rebre tal subvenció es pot fer a l’Ajuntament. El termini ja és obert i s’acabarà el 31 de desembre de 2020.

Related Posts