Ona Moianès

Castellterçol anuncia un paquet d’ajudes perquè la gent gran pugui reformar casa seva i adaptar-la a les seves necessitats

Castellterçol anuncia un paquet d’ajudes perquè la gent gran pugui reformar casa seva i adaptar-la a les seves necessitats

El propi Ajuntament ha fet saber que aquest any participa al Programa d’Arranjament d’Habitatges, una campanya d’ajudes orquestrada per la Diputació de Barcelona. Aquesta consisteix en realitzar petites reformes d’adaptació o la instal·lació d’ajudes tècniques als habitatges en cas de que sigui necessari. Les reformes, ja siguin en banys, cuines o modificacions generals, han d’estar relacionades amb la millora de l’accessibilitat i la mobilitat de les persones que hi viuen, així com fer que l’habitatge sigui més segur i eficient energèticament. 

En concret, el programa va destinat a persones de més de 65 anys en situació de dependència o amb pocs recursos econòmics. També per a persones més grans de 80 anys que visquin soles. Pel que fa a les persones menors de 65 anys amb necessitats especials per desenvolupar la seva activitat diària dins de casa seva també poden optar a aquestes ajudes.

Amb tot plegat, aquelles persones interessades hauran de presentar la sol·licitud de forma presencial a l’Ajuntament, tot demanant cita prèvia al 93 886 61 88. Hi haurà temps per demanar l’ajuda fins el 23 de juny. 

Related Posts