Ona Moianès

Castellterçol viurà una Festa Major 2020 “diferent”

Castellterçol viurà una Festa Major 2020 “diferent”

Així ho han anunciat l’Ajuntament i la Comissió de Festa Major a través d’un vídeo. En un primer moment semblava que la decisió passava per suspendre totalment la Festa gran de Castellterçol. De fet, l’alcalde ha fet servir aquestes paraules per posteriorment informar que s’han vist obligats a prescindir de la programació habitual deguda la situació que està vivint el poble amb la pandèmia. Isaac Burgos, alcalde de Castellterçol, ha afegit que espera celebrar l’edició de l’any que ve sense cap tipus de problema. 

Isaac Burgos, alcalde de Castellterçol

La decisió presa per l’Ajuntament i la Comissió de Festa Major de suspendre el format habitual ha obert la porta a convocar una assemblea virtual d’entitats. Així doncs, totes aquelles associacions del poble que així ho vulguin podran proposar actes i activitats que serveixin per a viure una Festa Major diferent, però sense renunciar a la celebració. De fet, la comissió de festes ha fet saber que estan oberts a totes les propostes que es puguin dur a terme de l’1 d’agost a l’11 de setembre.

Paraules de representants de la Comissió de Festa Major de Castellterçol

L’Assemblea Virtual es farà aquest divendres 19 de juny a les 9 del vespre a través de la plataforma “Zoom”. Per participar-hi, les entitats interessades hauran d’enviar un correu a l’Ajuntament abans d’aquest dijous.

Related Posts