Ona Moianès

L’Oficina d’Habitatge i el Servei d’Ocupació són els serveis amb més consultes durant la Covid

L’Oficina d’Habitatge i el Servei d’Ocupació són els serveis amb més consultes durant la Covid

Des del començament de l’estat d’alarma decretat pel coronavirus fins el final de la fase 1 de desconfinament, el Consell Comarcal ha atès un total de 2.008 usuaris i usuàries des de les diferents àrees i serveis d’atenció. 

Per una banda, el Servei d’Ocupació és l’organisme que ha tingut més demanda durant aquest període, amb un total de 441 persones i 686 consultes telemàtiques. Aquestes han anat des de preguntes sobre l’accés a prestació d’ajudes com assessorament laboral. A més, s’han rebut 34 ofertes de treball, s’han realitzat 21 entrevistes a distància i s’han cobert 15 llocs de feina. 

D’altra banda, l’Oficina Local d’Habitatge ha atès 225 habitants amb un total de 357 preguntes relacionades, sobretot, amb els ajuts per al pagament de lloguer. De fet, s’han gestionat 101 expedients sobre aquest tema. 

Moià ha sigut de llarg la població amb més consultes amb un total de 1.044 veïns que han fet ús dels serveis i organismes del Consell Comarcal del Moianès. La segueix Castellterçol amb 280 persones però destaca la xifra de Castellcir, on gairebé el 15% dels habitants han fet, com a mínim, una consulta.

Related Posts