Ona Moianès

La Flama del Canigó arribarà al Moianès amb mesures de seguretat i es repartirà pels pobles

La Flama del Canigó arribarà al Moianès amb mesures de seguretat i es repartirà pels pobles

La tradicional Nit de Sant Joan arriba demà al Moianès i actes com la rebuda de la Flama del Canigó no s’han vist alterades. La flama vindrà des del Coll d’Ares a la Plaça del CAP de Moià. Arribarà sobre les 7 de la tarda i, com en anys anteriors, es farà la lectura d’un manifest. Un cop acabada la lectura es repartirà pels diferents pobles de la comarca. 

Un d’ells és Collsuspina que donarà inici a la tradicional festa amb un minut de silenci en record de les víctimes de la Covid-19. Tot seguit, hi haurà un sopar popular i l’encesa de la foguera. Els actes es duran a terme al Solar de Can Mas amb les mesures de seguretat obligatòries. Un altre municipi que rep la flama de Moià és L’Estany, tot i que el poble farà un acte modest i de curta durada donada la situació actual. 

Un cas molt diferent és el de Monistrol de Calders. La població prepara una gran festa del solstici d’estiu amb la crema de l’anomenada “Falla del confinament” que porten construint des del 13 de juny amb la col·laboració de l’artista plàstic Txema Rico. La revetlla es celebrarà al camp de futbol i entre els actes més destacats trobem el concert d’Stemple Bar i DJ Rutxo que punxarà música fins que surti el Sol.

Related Posts