Ona Moianès

Finalment les piscines d’Oló obriran dissabte 27 de juny

Finalment les piscines d’Oló obriran dissabte 27 de juny

Amb la nova etapa de represa es posa en funcionament una de les instal·lacions més esperades d’Oló per ser gaudides a l’estiu. Al final, l’equipament municipal de les piscines no obriran per la revetlla de Sant Joan, com és habitual, si no que es donarà inici a la nova temporada el dissabte 27, coincidint amb l’últim cap de setmana de juny. Amb tot plegat, l’entrada serà lliure i gratuïta tant dissabte com diumenge, sempre que es respectin les mesures de seguretat com la d’ocupar només un terç de la superfície total de la instal·lació. 

A partir de dilluns 29 de juny serà imprescindible presentar el carnet o adquirir una entrada d’un dia per accedir al recinte. La novetat d’enguany és que el carnet de la piscina s’ha d’aconseguir de forma online al web de l’Ajuntament. Primer de tot, s’ha d’indicar quin tipus de carnet es vol, si familiar o individual. Després cal adjuntar una fotografia que pot ser una “selfie” i enviar les dades necessàries a st.m.olo@olo.cat

Només en el cas que sigui impossible fer-ho de forma telemàtica es podrà fer presencialment a la casa de la vila tot demanant abans cita prèvia per telèfon.

La temporada de piscina s’allargarà fins l’11 de setembre i tindrà un horari ininterromput de 10 del matí a 8 de la tarda.

Related Posts