Ona Moianès

Collsuspina crea un canal de ‘Whatsapp’ per conèixer de primera mà l’actualitat del poble

Collsuspina crea un canal de ‘Whatsapp’ per conèixer de primera mà l’actualitat del poble

No és el primer poble de la comarca que posa en pràctica aquesta via de comunicació amb la ciutadania. De fet, el municipi de Calders també té un canal d’informació a través de l’aplicació “Whatsapp”. 

A partir d’ara, la informació municipal de Collsuspina arribarà als seus habitants a través d’un nou canal de comunicació unidireccional. Els veïns i veïnes que així ho vulguin podran rebre informació útil i notícies d’interès sobre qüestions d’actualitat relacionades amb el municipi, així com avisos sobre nevades o pluges fortes, fer una comanda veïnal de gasoil o planificar sortides, entre d’altres.

Per disposar d’aquest servei i rebre informació relacionada amb l’administració local a través d’aquesta aplicació només han d’afegir el número 670 005 935 a l’agenda de contactes i enviar un missatge amb la paraula “ALTA” per tal de ser inclosos a la llista de difusió. 

Amb aquesta iniciativa, el govern municipal pretén modernitzar la comunicació i donar la informació amb un servei més ràpid, econòmic i ecològic. Les condicions del servei, que és totalment gratuït per a la ciutadania, poden consultar-se al web de l’Ajuntament.

Related Posts