Ona Moianès

El Campus d’estiu d’Oló arrenca amb un munt d’activitats a l’aire lliure

El Campus d’estiu d’Oló arrenca amb un munt d’activitats a l’aire lliure

La pandèmia pel coronavirus no ha impedit que els pobles del Moianès que organitzen casals o campus esportius puguin celebrar la ja tradicional cita estiuenca dedicada als infants i joves de la comarca. Enguany, s’estan duent a terme als municipis de Calders, Castellterçol, Collsuspina, Moià i Santa Maria d’Oló.  

Concretament a Oló el campus esportiu va començar fa gairebé dues setmanes, el dilluns 22 de juny, amb 52 inscripcions en total. Normalment el Campus compta amb la participació d’uns 80 nens i joves del poble. Aquesta davallada és una tendència provocada per la temor al coronavirus i que s’ha repetit en els diferents casals del Consell Esportiu del Bages. Segons el coordinador del campus, Om Sala, la primera setmana ha sigut tranquil·la, fet que els ha ajudat per provar el nou repartiment per grups de convivència.  

Om Sala, coordinador del Campus d’Oló

La cita esportiva té un eix temàtic en el que cada setmana els nens i joves viatgen a un temps històric, de la prehistòria al futur, en el qual fan activitats, tallers i excursions. De fet, les sortides a l’aire lliure, caminant o en bicicleta, s’han intensificat més que mai aquest any ja que comporta menys riscos que estar tancats en un recinte. Així ho explica el coordinador del campus, Om Sala. 

Paraules d’Om Sala per la Central

El campus d’Oló també ha adoptat mesures especials per combatre possibles contagis. Durant el dia és recurrent rentar-se les mans i la neteja del material i espais que s’han utilitzat. També s’han separat els grups per edat, de P-3 a 3r de primària són al pavelló, mentre que els més grans estan a l’escola. A l’hora de la piscina, primer va el grup de petits i després s’intercanvien els espais amb els grans. 

Om Sala, coordinador del Campus d’Oló

El campus ha de durar tot el mes de juliol i hi ha programades dues setmanes més al setembre. Malgrat tot, el coordinador Om Sala assegura que la programació al setembre segueix, de moment, a l’aire.

Related Posts