Ona Moianès

La piscina d’Oló, oberta al 75% de la seva capacitat

La piscina d’Oló, oberta al 75% de la seva capacitat

Les instal·lacions van obrir dissabte passat, dia 27 de juny, amb una llista de mesures obligatòries i recomanacions que l’Ajuntament havia posat a disposició de la ciutadania. Les més destacades eren l’aforament de l’equipament limitat a un 30%, el que suposava un màxim de 53 persones al recinte i 24 a l’aigua. A més, els vestidors i les dutxes estaven tancades al públic i calia consultar l’aforament abans de desplaçar-s’hi. Això, ara, ha canviat. Algunes d’aquestes indicacions s’han relaxat a partir de la nova proposta del PROCICAT. Albert Vega, regidor d’esports d’Oló, explica com ara l’aforament està limitat al 75%. 

Albert Vega, regidor d’esports d’Oló

A més, s’ha habilitat una zona de terrassa i s’ha incrementat la zona de para-sols per garantir encara més les distàncies de seguretat. Amb l’aforament actual poden coincidir a la piscina 132 usuaris. Això, segons el regidor Albert Vega, suposa que les condicions per poder gaudir de les instal·lacions siguin molt similars a les d’un any normal. 

Paraules d’Albert Vega

Amb tot plegat, encara no hi ha una xifra exacta dels abonaments ja que el primer cap de setmana l’entrada va ser gratuita i la gent ha anat més tard a fer-se el carnet. Igualment, Albert Vega creu que el nombre anirà a la baixa. Finalment, una de les activitats que sí que s’ha suspès per la pandèmia han sigut els cursets de natació. L’Ajuntament va prendre la decisió després de passar una enquesta a diferents grups de les AMPES de les escoles i preveure’n una baixa participació.

Related Posts