Ona Moianès

La piscina de Moià reobre després del tancament per reparar una avaria

La piscina de Moià reobre després del tancament per reparar una avaria

El complex de les piscines de la capital del Moianès va obrir el 20 de juny, convertint-se en una de les primeres en fer-ho. Malgrat tot, 6 dies després va haver de tancar per reparar una avaria a la sala de màquines. Finalment, el passat divendres 3 de juliol va tornar a reobrir les seves portes.

El funcionament segueix adaptat a les limitacions i mesures de seguretat i higiene establertes a causa de la Covid-19. Una d’elles és l’establiment de dues franges horàries: una pel matí de 2/4 d’11 a 2/4 de 3 i l’altre de 2/4 de 4 de la tarda a 2/4 de 8. S’aprofitarà l’hora intermitja per netejar i desinfectar les instal·lacions. 

Amb tot plegat, no serà necessari demanar cita prèvia i també s’ha ampliat, com a la resta de piscines de la comarca, l’aforament al 75%, tot seguint les recomanacions del Pla PROCICAT aprovat el 29 de juny. D’aquesta manera, la zona de gespa podrà acollir 450 persones mantenint la distància de seguretat de 2 metres, mentre que a l’aigua podran banyar-se alhora 40 persones a la piscina gran i 12 a la petita.

Els preus dels abonaments i les entrades, malgrat el tancament per avaria i les limitacions, seguiran sent els mateixos de l’any passat. 

Related Posts