Ona Moianès

La Universitat d’Estiu del Moianès ha donat el tret de sortida

La Universitat d’Estiu del Moianès ha donat el tret de sortida

La programació s’ha vist reduïda a causa de la Covid-19 però l’equip gestor ha treballat perquè les classes fossin de forma presencial i potenciant les visites a l’exterior. 

Amb aquesta visió, ahir es va donar l’inici a la primera jornada de les cinc que es tenen previstes. El primer curs que s’ha impartit ha sigut sobre el patrimoni arqueològic assessorat per Xavier Oms, professor de la Universitat de Barcelona, tot visitant l’espai del Dolmen de Puig-Rodó a Moià. Val a dir que s’han exhaurit totes les places disponibles pels cursos que es fan al matí sobre el patrimoni històric del Moianès. En total, 53 persones s’han apuntat per fer algunes de les sessions que es duran a terme durant la setmana. 

D’altre banda, per la tarda s’ha fet una classe de teoria i informació sobre l’espai natural del Moianès, així com la geologia i les roques sedimentàries presents a la comarca. La classe s’ha fet a l’Espai de les Coves del Toll, on s’ha aprofundit sobre el sistema càrstic i els seus habitants.

Les classes continuaran durant tota la setmana de 9 a 12 del matí i de 2/4 de 5 a 2/4 de 9 de la tarda. Menció especial per la taula rodona oberta al públic sobre el coronavirus que està prevista per dijous a les 7 de la tarda i que comptarà amb la participació de 6 especialistes.

Related Posts