Ona Moianès

Arriba el peculiar vermut de la “Passejada amb Barrets” a Monistrol de Calders

Arriba el peculiar vermut de la “Passejada amb Barrets” a Monistrol de Calders

La Comissió de Festes en col·laboració amb l’Ajuntament han organitzat una peculiar trobada en la que els assistents hauran de dur un barret o qualsevol cosa que se li assembli: una gorra, una barretina, una caputxa, un passamuntanyes o una pamela, el que sigui. Qualsevol element que es pugui dur al cap serà comptat com a vàlid. Fet que comporta el regal d’un pin i la invitació a un vermut que es farà a la Plaça de l’Escorxador. L’esdeveniment es farà, com dèiem, aquest diumenge 12 de juliol a les 12 del migdia. 

Però els actes al poble no acaben aquí. La nit abans es farà un concert de tango amb el grup “Duo Arrabal”, format pel tenor argentí Juan Carlos Blanco i el guitarrista Mario Barnaus, dos músics experimentats amb una àmplia trajectòria que portaran clàssics com “Mañana zarpa un barco” o “Mi Buenos Aires querido”. L’acte es farà al Restaurant Rubell a partir de les 10 de la nit. 

De fet, aquest concert és la primera actuació musical en directe dins els actes de les Vesprades Monistrolenques de 2020. Un programa farcit d’actuacions en directe que tindrà durada fins el 28 d’agost. Per les Vesprades passaran grups d’estils molt variats, des de música clàssica a cançó d’autor i acabant amb les havaneres del grup “Les Anxovetes”.

Related Posts