Ona Moianès

El Cercle Artístic del Moianès exposa una mostra de dibuixos fets a quatre mans o més

El Cercle Artístic del Moianès exposa una mostra de dibuixos fets a quatre mans o més

La particularitat de la mostra de pintures i dibuixos és que aquests no són d’un únic autor si no que estan fets de manera col·laborativa. Per això l’exposició, que estarà activa durant tot el mes de juliol, rep el nom de “Dibuixant el Moianès, dibuixant en comunitat”. 

La mostra es farà a la biblioteca 1 d’octubre de Moià gràcies a la donació que ha fet l’entitat sociocultural del Cercle Artístic. El seu objectiu a l’emprendre aquesta iniciativa és la de difondre l’art per la comarca així com promocionar l’expressió artística compartint l’experiència els uns amb els altres. D’altre banda, el Cercle Artístic del Moianès convida a la comunitat a les trobades del que s’anomenen “sketch”. Aquesta és una modalitat que tracta de dibuixar en grup seguint un itinerari marcat prèviament amb un estil i una tècnica lliures. 

La mostra està oberta a tots els públics però s’haurà de tenir en compte la situació sanitària i respectar totes les mesures de seguretat, com mantenir la distància de dos metres o l’ús obligatori de la mascareta, també dins l’edifici. 

Related Posts