Ona Moianès

El tradicional concurs de pintura ràpida de Monistrol de Calders arriba a la 36a edició

El tradicional concurs de pintura ràpida de Monistrol de Calders arriba a la 36a edició

La Festa Major de Monistrol de Calders torna a tenir un dels seus actes per excel·lència que aplega a desenes d’artistes d’arreu del territori. Aquest any, però, els participants hauran d’escollir si concursen en la franja de dissabte 1 d’agost a la tarda o ho fan el diumenge 2 al matí. En tot cas, hauran de segellar les teles a la Plaça de l’Església un moment abans. 

El concurs, organitzat per l’Ajuntament i la Comissió de Festes de Monistrol, compta amb la col·laboració del Cercle Artístic del Moianès, entitat que formarà part del jurat juntament amb Mariàngela Villalonga, actual Consellera de Cultura de Catalunya. 

D’altre banda, el tema de les pintures ha de ser Monistrol i el seu entorn urbà, posant èmfasi a la introducció en l’obra d’alguna escultura del municipi. La inscripció és gratuïta i oberta a tothom però cada participant podrà presentar únicament una sola obra i, per tant, aspirar a només un premi. 

Donada la situació actual, el veredicte es farà el mateix diumenge 2 d’agost a la Plaça de l’Escorxador, amb extensió del Carrer de la Vinya per garantir la distància de seguretat. A les dues de la tarda s’entregaran els premis que aniran de 600 Euros pel primer classificat fins a 250 Euros pel quart. A més, es vol editar un reportatge de l’esdeveniment que es farà servir com a catàleg i del qual es lliurarà una còpia a cada participant com a obsequi. 

Related Posts