Ona Moianès

Dionís Guiteras i Gemma Bisbal, escollits president i secretària general de la nova Executiva Comarcal d’ERC Moianès

Dionís Guiteras i Gemma Bisbal, escollits president i secretària general de la nova Executiva Comarcal d’ERC Moianès

Santa Coloma Sasserra, una antiga església parroquial del terme municipal de Castellcir, va acollir dissabte passat el Congrés Comarcal d’Esquerra del Moianès. D’aquesta trobada va sortir escollida la nova Executiva Comarcal pels propers quatre anys. De fet, al Congrés només s’hi va presentar una única candidatura, encapçalada per l’alcalde de Moià, Dionís Guiteras, com a president, i Gemma Bisbal, regidora de Recursos Humans i Promoció Econòmica a Moià i, ara també, secretària general del Moianès. Amb tot, la nova Executiva va rebre el suport unànime de la militància present. 

En el seu discurs de presentació, Guiteras es va mostrar satisfet per haver reunit una candidatura de consens i paritària, amb representants de pràcticament tots els pobles de la comarca. Segons l’alcalde de Moià, la nova Executiva combina experiència i coneixement del territori amb l’empenta i les noves idees que aporten les noves incorporacions. 

Pel que fa al nou model d’acció, el president comarcal va detallar tres grans eixos prioritaris. El primer és que el Moianès ha de poder dir la seva davant el repte demogràfic, energètic i mediambiental. En segon lloc, apel·la al sentit de partit davant les noves eleccions que es puguin convocar, tant a nivell nacional com estatal. Finalment, Guiteras aposta per començar a treballar en les properes eleccions municipals amb un model clar de comarca basat en la col·laboració entre pobles, independentment de la seva grandària. 

Related Posts