Ona Moianès

La Universitat d’Estiu del Moianès es consolida en la seva sisena edició en un any marcat pel coronavirus

La Universitat d’Estiu del Moianès es consolida en la seva sisena edició en un any marcat pel coronavirus

L’acte educatiu organitzat pel Consell Comarcal i la Universitat Ramon Llull ha sigut tot un èxit i vol esdevenir un punt de referència pel que fa a la formació continuada. De la mateixa forma, un any més ha mantingut les portes obertes a tothom, tant a ciutadans de la comarca com els que són de fora. Marta Fàbrega, una de les mestres del curs de la tarda, i gerent de les Coves del Toll, destaca la reeixida edició d’enguany. 

Tot i la pandèmia l’equip rector va tenir clar en tot moment que si hi havia alguna possibilitat de tirar endavant la Universitat d’Estiu ho farien. I així ha sigut, del 6 al 10 de juliol s’han dut a terme els dos cursos que es basaven en visites a l’exterior, un pel matí i un per la tarda. Pel que fa al segon curs, basat en la descoberta dels valors naturals del Moianès, Marta Fàbrega destaca la bona predisposició dels alumnes i com això va suposar reactivar l’activitat a les Coves del Toll.

La sisena edició celebrada enguany ha comptat amb un total de 56 participants i gairebé totes les places disponibles plenes. També cal destacar les gairebé 300 persones que es van aplegar al Parc de Moià dijous passat per assistir a la taula rodona sobre “Viure amb el coronavirus”. En el marc d’aquesta xerrada es van dipositar unes caixes de cartró per fer aportacions voluntàries destinades a la fundació Càrites. En total, l’organització va aconseguir recaptar 523,12 €.

Related Posts