Ona Moianès

El Govern aprova la dotació de 4 milions d’Euros per ampliar i reformar l’Institut Escola de Castellterçol

El Govern aprova la dotació de 4 milions d’Euros per ampliar i reformar l’Institut Escola de Castellterçol

El Departament d’Educació, avalat pel Govern, ha aprovat finalment la incorporació dels treballs de redacció del projecte i l’execució de les obres que permetran ampliar i millorar l’Institut-Escola. El valor de la dotació puja fins a un total de 4.070.000 Euros, una inversió que forma part d’un nou paquet per noves construccions i grans obres en centres educatius a Catalunya. 

L’actuació, doncs, s’emmarca en la modificació del Pla Econòmic i Financer d’Inversions per un valor total de 91 Milions d’Euros. Aquest paquet anirà destinat a d’altres centres educatius de la Catalunya Central com són l’Escola Pla del Puig de Sant Fruitós de Bages, l’Escola La Serreta de Santpedor o l’Escola El Vinyet a Solsona. 

Aquest nou pas dóna per acabat el procés de dotació econòmica per part de la Generalitat de Catalunya. Per tant, es fa realitat la tan reivindicada infraestructura que ha de completar i ampliar l’actual edifici de primària. Segons l’Ajuntament de Castellterçol, ara comença la darrera fase: un procés participatiu per definir el pla d’usos del nou equipament, un projecte executiu de la reforma i la licitació del contracte d’obres. 

En tot cas, el govern municipal treballa amb una previsió en la qual l’edifici ja sigui operatiu, com a molt tard, l’inici del curs 2023-2024.

Related Posts